Smartphone-service

Smartphones & surfplattor

Vi  byter skärmar & batterier på alla mobiltelefoner & plattor, rätar & riktar upp ramen om det behövs.

Laddar inte telefonen som den ska kan vi byta din laddkontakt. Vanligtvis får du tillbaka din telefon dagen efter du lämnat in den, en del modeller tar ibland lite längre tid att få hem delar till eftersom vi inte har allt i lager. Vi har även tillbehör såsom skärmskydd, skal, laddare & sladdar.
Kontakta oss om du vill få en mer exakt tidsuppskattning för service av just din telefon eller platta. 

SNABB PÅLITLIG SERVICE

Här på DCL DataCentrum vet vi hur viktig din telefon och din tid är. Vi reparerar de flesta iphones & androidtelefoner på en till två dagar och vi använder alltid originaldelar eller i de fall originaldelar inte går att fram så erbjuder vi OEM-delar med minst lika hög kvalitet som originalet.
SKÄRMBYTE

Har du tappat din telefon eller platta och spräckt skärmen? I de flesta fall behöver du byta ut både täckglas och LCD-skärmen. Vi kan vanligtvis byta ut skärmen inom en dag, är det riktigt bråttom kan vi för flera modeller erbjuda en expresservice, som innebär att du får tillbaka telefonen inom ett par timmar.VATTENSKADA

Hoppat i poolen och glömt att du hade telefonen i fickan?

Vi på DCL DataCentrum kan göra en fullständig demontering av din telefon, ta loss logikbordet och laddporten för att utföra en fullständig vattenskadereparation, avlägsna korrossion eller byta ut det.HÖGTALARFEL

Har du svårt att höra den du pratar med, eller låter musiken förvrängd? Vi på DCL DataCentrum kan testa och ersätta din trasiga högtalare med en ny orginaldel, vanligtvis inom ett dygn.

Batteribyte iPhone        från 695:-