Support

SUPPORT

Hos oss på DCL får du alltid livstids support på de datorer du köpt från oss.

Programvara supportas av respektive programvarutillverkare.

Information om programvarusupport hittas oftast genom att trycka på F1-tangenten, eller genom att klicka på "Hjälp" i programets meny.

Välkommen in i butiken, eller kontakta oss via telefon 013-14 10 50

Observera att support & garanti inte är samma sak!

Klicka nedanför för att komma vidare!

Besök oss på facebook!
Besök oss på Google+

DataCentrum

Din datorbutik i Linköping

info@dcl.se

Industrigatan 36

Skicka oss ett mejl!

013-14 10 50

Vi kan allt om Windows

Öppettider: Vardagar 8-18 | Lördagar 11-14

DCL DataCentrum Linköping har HÖGSTA kreditvärdighet! Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:s Riskklasser
Vi kan allt om att serva din Mac
Vi hjälper dig med din Linux-dator
Vi kan BSD!