Fjärrsupport

FJÄRRSUPPORT

Vi kan erbjuda möjligheten att fjärrstyra din dator - Helt kostnadsfritt!

När du har ett problem med din dator och vi känner att det är svårt att förklara allt via telefon,

kan vi koppla upp oss mot din dator och med ditt godkännande, ta över kontrollen av den.

Vi visar dig sedan på din egen dator hur du går tillväga för att lösa problemet.

Snabbt, smidigt och miljövänligt, kan det bli bättre?

För att få fjärrsupport - kontakta oss först via telefon: 013-14 22 97

Vår kostnadsfria fjärrsupport är avsed för enklare support, som tar maximalt än 5 minuter.

Om ni är intresserade av att teckna ett fjärrsupportsavtal, kontakta Anders: 013-14 22 97.

Observera att support & garanti inte är samma sak!

Besök oss på facebook!
Besök oss på Google+

DataCentrum

Din datorbutik i Linköping

info@dcl.se

Industrigatan 36

Skicka oss ett mejl!

013-14 10 50

Vi kan allt om Windows

Öppettider: Vardagar 8-18 - Lördagar: 11-14

DCL DataCentrum Linköping har HÖGSTA kreditvärdighet! Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:s Riskklasser
Vi kan allt om att serva din Mac
Vi hjälper dig med din Linux-dator
Vi kan BSD!